banner2779
banner2752
banner2750

 Derince'de 19 Mayıs’ta Bayrak Şöleni

Hafta boyunca etkinlikler düzenlendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Derince’de düzenlenen etkinliklerle bu yıl yine bir şölen havasında geçti. Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede hafta boyunca bir dizi program tertip edildi. Resim sergisi, halk ve sanat müziği dinletileri ve sportif aktivitelerle hafta boyunca ilçede devam eden organizasyonların son günü de yine yapılan etkinliklerle dolu dolu geçti. Derince’de 19 Mayıs günü gerçekleşen program kapsamında ilk olarak Derince Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çelenk sunumunun ardından ise Gençlik Yürüyüşü düzenlendi.

Kent Meydanı’nda sportif etkinlikler

Derince Kaymakam Vekili İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra ilçe protokolü ve vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Gençlik Yürüyüşü ise bayrak şölenine dönüştü. Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nun bahçesinden başlayarak Kent Meydanı’na kadar devam eden yürüyüş coşku içerisinde geçti. Denizciler Caddesi’nde gerçekleştirdikleri yürüyüşün ardından ise program Derince Kent Meydanı’nda devam etti. Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin öncülüğünde Kent Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklerde gösteri amaçlı masa tenisi, tekvando, dart, badminton, jimnastik, bilek güreşi, judo ve güreş branşlarında sportif faaliyetler organize edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751