banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Derince’de 23 Nisan Coşku İle Kutlandı


Bu yıl gerçekleşen 23 Nisan törenlerine Azerbaycan, Gagavuzya, Kırım ve Doğu Türkistan’dan gelen misafir öğrencilerin gösterileri renk kattı

Protokol Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı bu yıl yine coşku içerisinde geçti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümü olma özelliği taşıyan program Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde yapıldı. Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu tarafından hazırlanan 23 Nisan kutlama programını Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Metin Eyiyürekli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş takip etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, selamlama konuşması yaptı.

Halk Oyunları ve Bayrak Temalı Gösteri

Büyük bir coşku ve heyecan içerisinde geçen 23 Nisan kutlamalarında öğrenciler sergilediği gösterilerle tribünleri dolduran büyükleri kendilerine hayran bıraktı. Çember dansı, 1. sınıfların hazırladığı halk oyunu gösterisi ve Ata’ya Özlem Dansı gösterisi ile başlayan programda öğrenciler Artvin yöresine ait halk oyunlarını da başarıyla icra etti. Programda ayrıca step, tebessüm ve izci danslarını da sahneledi. Şiirlerin okunduğu, Türkiye rontunun sahnelendiği programda koro ve Bayrak temalı gösteri ise katılımcılardan yoğun alkış aldı. 23 Nisan Şenliği’nde ayrıca kentimizde Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olarak bulunan Azerbaycan, Gagavuzya, Kırım ve Doğu Türkistanlı öğrenciler de sergiledikleri gösterilerle büyük beğeni topladılar. Derince’de düzenlenen 23 Nisan şenlikleri Kaymakam Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Metin Eyiyürekli ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün öğrencilerin bayramını kutlayarak, hediyelerini takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826