Derince’de 30 Ağustos coşkusu
 Derince’de 30 Ağustos coşkusu

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü ülkemizin her noktasında olduğu gibi Derince’de de coşku içerisinde kutlandı

 

Törene yoğun ilgi

Derince Kaymakamlığı’nda gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü törenine Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, askeri erkan, kaymakamlık daire müdürleri, Derince’deki resmi kurumların temsilcileri, mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütleri katıldı.

 

Tebrikler kabul edildi

Resmi tören Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin ve Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın Derince Kaymakamlığı’ndaki Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden tören günün önemini belirten konuşmanın ardından protokol mensuplarının kaymakamlık makamında 30 Ağustos tebriklerini kabul etmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817