DERİNCE’DE 5 BİN KİŞİLİK İFTAR
 Derinceliler Meydan’a sığmadı

Bu yıl Ramazan ayı süresince her akşam Kent Meydanı’nda kurulan Çayhane ile kutsal ayın güzelliklerini vatandaşlara en güzel şekilde yansıtan Derince Belediyesi, bu kez düzenlenen iftar organizasyonunda ilçe halkını bir araya getirdi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine katılanlar adeta meydana sığmadı ve iftar masaları ara sokaklara da taştı. Tüm ilçe halkının davetli olduğu ilçe iftarına başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti mensupları ve ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri de yoğun ilgi gösterdi.

 

Başkan Bulut vatandaşlarla sohbet etti

Derince Belediyesi çalışanlarının gönüllü olarak görev aldığı ve yemek ikramlarını gerçekleştirdiği iftar, büyük coşku içerisinde geçti. İftar alanına yaklaşık yarım saat önce gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, tek tek masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Cımbızlar Kuran Kursu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunduğu iftar programında daha sonra okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı. İlçe Müftüsü Birol Nurlu’nun yemek duası yaptığı iftar programında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da bir konuşma yaptı.

 

Birlik ve beraberlik mesajları

Konuşmasında Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna işaret eden Başkan Bulut “Bizler ülke olarak birlik ve beraberliğimiz güçlü olduğu müddetçe her işin üstesinden gelebiliriz. Bakın çevremizde, dünyada bir çok üzücü olay yaşanıyor. Biz ne kadar birbirimize kenetlenirsek, kardeşçe yaşarsak o denli huzur içerisinde oluruz. Bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan ayını tekrar tebrik ediyorum” dedi. Kent Meydanı’nda düzenlenen iftar yemeğinin ardından vatandaşlar fasıl eşliğinde Çayhane etkinliğine de iştirak ettiler. Burada Derince Belediyesi’nin ikramı olan çaylarını yudumlayan Derinceliler aynı zamanda Meydan’da kurulu olan dev ekranda EURO 2016 futbol heyecanını da tüm güzelliğiyle yaşadılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817