Derince’de Açılış Bayramı’na Davet

10. Açılış Bayramı Heyecanı

Ulaşımdan altyapıya, sağlıktan eğitime kadar Kocaeli’ye kazandırılan eserlerin açılış programı öncesinde kentte yoğun bir heyecan var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla 6 Ağustos Cumartesi günü saat 16:30’da İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşecek olan 10. Açılış Bayramı öncesi bekleyiş sürerken, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, teşkilat yöneticileriyle birlikte esnafları ziyaret ederek, Açılış Bayramı’na davet etti.

Muhtarlıkların Önünden Otobüs

Derince’de hizmete giren eserlerin açılışının da yapılacağı 10. Açılış Bayramı öncesi Çenedağ, Çınarlı ve Yenikent mahallelerinde esnafları ziyaret eden Başkanlar Aygün ve Merdan, tüm Derincelileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek bu büyük coşkuya ortak olmaya davet etti. Öte yandan açılış bayramı için Derince’deki tüm muhtarlıkların önünden 6 Ağustos Cumartesi günü saat 14.45’te İzmit Milli İrade Meydanı’na otobüs kaldırılacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817