DERİNCE’DE ALTYAPI VE ÜSTYAPI SEFERBERLİĞİ
 Belirlenen plan çerçevesinde

Yoğun bir şekilde altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiği Derince’de ilçenin hemen hemen her noktasında ayrı bir düzenleme söz konusu. Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğü çalışmalarda altyapı ve üstyapı ihtiyacı bulunan cadde ve sokaklar belirlenen plan çerçevesinde elden geçiriliyor. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyesi uhdesinde gerçekleşen 20 metrelik yol kapsamında Sırrıpaşa Mahallesi’ndeki düzenlemeler tüm hızıyla devam ederken yine bu mahallede yer alan Ok Sokak’ta da çalışmalar hız kazandı. Bölgedeki altyapısı tamamlanan muhtelif sokaklar arasında yer alan Ok Sokak’ta üstyapı düzenlemelerine başlanmış durumda. Sırrıpaşa Mahallesi’ndeki bir diğer nokta olan Gümüşhane Sokak’ta ise altyapı çalışmaları ve kaldırım düzenlemeleri tamamlanarak, asfalt serim işlemi gerçekleştirildi.

                                                 

Kaldırımlar yenileniyor, asfalt seriliyor

İlçe genelinde hummalı bir şekilde devam eden çalışmalar kapsamında Dumlupınar Mahallesi Bulut Sokak’ta altyapı tamamen yenilendi ve üstyapıya başlandı. Altyapısı daha önce yenilenen Çenedağ Mahallesi Nallı Sokak’ta da asfalt serimi yapıldı ve sokak yeni bir görünüme kavuştu. İlçenin önemli noktaları arasında yer alan Yavuz Sultan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde ise İSU’nun sürdürdüğü su ve kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. Sırrıpaşa Mahallesi’nde yer alan ve kent içi trafikte önemli bir konumda bulunan Fevzi Çakmak Caddesi’nde de yoğun bir tempo hakim. Kaldırımların yenilendiği ve asfalt seriminin gerçekleşeceği caddenin ortasına yapılacak refüj ile yol ikiye ayrılıp, trafik rahatlatılacak. Yapılan çalışmalardan dolayı Derince Belediyesi yetkililerine teşekkür eden ilçe sakinleri uzun yıllar boyunca bu yollardan yararlanacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817