Derince’de Başarı Ödülsüz Kalmıyor

Resim, Şiir ve Kompozisyon

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konuğu oldu. Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalar resim, şiir ve kompozisyon kategorilerinde gerçekleştirilmişti. İlkokul öğrencilerinin yaptıkları resimler, ortaokul öğrencilerinin hazırladığı şiirler ve lise öğrencilerinin yazdıkları kompozisyonlar, seçici kurul tarafından değerlendirilmiş dereceye giren 9 eser belirlenmişti.

Önceliğimiz Daima Çocuklarımız

Başkan Aygün de dereceye giren öğrencileri belediyede konuk ederek ödüllendirdi. İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dulkadiroğlu ve ailelerin de hazır bulunduğu programda öğrencileri tebrik eden Başkan Aygün, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız önemsiyor projelerimizi belirlerken daima önceliğimizi onlara ayırıyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki cumhuriyetimizi güçlü yarınlara çocuklarımız taşıyacak. Bu vesileyle birbirinden güzel eserlere imza atan öğrencilerimizi kutluyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Dereceye Giren Öğrenciler:

Resim:

1.Duru Cemir (Turgut Reis İlkokulu)

2.Ecrin Köse (Çenesuyu İlkokulu)

3.Neda Gök (Özel Asaf İlkokulu)

Şiir:

1.Bade Nazlı Şenkaya (Özel Asaf Ortaokulu)

2.Ceylin Koç (15 Kolordu Ortaokulu)         

3.Hiranur Akkaya (İshakçılar Ortaokulu)

Kompozisyon:

1.Elif Doğan (Derince Kız Anadolu Lisesi)

2.Ayça Sevgi (Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi)      

3.Hüseyin Talha Narman (Derince Anadolu Lisesi)    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817