banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Derince’de Bayram Temizliği


 

Kapsamlı Temizlik Çalışması

Derince Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde ilçede kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Derince Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ibadetlerini daha rahat bir ortamda yapmaları için oluşturduğu ekip nezaretinde cami temizliği çalışmalarını tamamladı. 11 Ağustos Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesi belediye ekipleri bir yandan camilerin dış temizliğini yaparken, diğer taraftan da özel halı yıkama makineleri ile camilerin iç temizliğini tamamlamış oldu.  

Pırıl Pırıl Bir Görünüm

İlçe halkının daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için yoğun bir mesai harcayan Derince Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde de ilçe genelinde çalışmalarını kapsamlı bir şekilde sürdürdü. Derince’de yer alan tüm cadde ve sokaklarla birlikte yeşil alan ve parklarda da temizlik, bakım ve onarım işlemleri yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk etapta ot küreme işlemini yaptıkları noktalarda, sırasıyla süpürme ve yıkama işlemleri ile cadde ve sokakları pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu.

Yeşil Alanlar ve Parklar

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de yeşilin her tonunun en güzel şekilde yansıdığı Derince’de bulunan tüm yeşil alan ve parkları Kurban Bayramı öncesi elden geçirdi. Çim biçimi, ağaç budama ve peyzaj çalışmaları ile bayram hazırlıklarını sürdüren ekipler, bayram tatilini ilçede geçirecek olan vatandaşlara tertemiz bir ortam sunmuş oldu. Belediye ekipleri ayrıca, vatandaşların rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri mezarlıklarda küreme, ot biçme, süpürme ve yıkama işlemlerini de tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826