DERİNCE’DE BAYRAMLAŞMA İLK GÜN
Bakan Işık da katılacak

Ramazan Bayramı nedeniyle Derince’de düzenlenecek olan bayramlaşma töreni, 17 Temmuz Cuma günü Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Derince Belediyesi’nin Derince Kaymakamlığı ile birlikte düzenleyeceği ve saat 11.00’de başlayacak olan geleneksel bayramlaşma töreni vatandaşlar ile protokolü bir araya getirecek. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katılması planlanan bayramlaşma törenine, ilçe halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Mezarlıklara otobüs servisi

Öte yandan Derince Belediyesi Ramazan Bayramı’nda ilçede bulunan mezarlıklara otobüs servisi de yaparak hizmet verecek. Kabir ziyareti gerçekleştirecek olan vatandaşlar için Ramazan Bayramı’nda Yavuz Sultan Merkez Camii önünden Çınarlı Merkez Mezarlığı’na ve Deprem Şehitliği’ne ücretsiz otobüs seferleri yapılacak. Arefe ve bayramın 1’inci günü gerçekleşecek otobüs seferlerinde araçlar saat 10.00’da ve 14.00’te mezarlıklara hareket edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817