DERİNCE’DE BÜYÜK KERMES AÇILDI
 On gün boyunca hizmet verecek

Derince’de bu yıl altıncısı tertip edilen ve artık geleneksel hale gelen Büyük Derince Kermesi, Çenedağ Mahallesi’nde yer alan Kız Talebe Yurdu’nun bahçesindeki alanda açıldı. Derince Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği’nin düzenlediği ve on gün boyunca hizmet verecek olan kermesin açılışına başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere siyasi parti mensupları, milletvekili adayları, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Başkan Bulut konuşma yaptı

Çocuk mehteran takımının gösterisiyle başlayan kermesin açılışında bir selamlama konuşması yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Öğrencilerin yararına tertip edilen bu kermesin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Umuyorum ki buralardan yetişen çocuklarımız yeni Türkiye’nin oluşumuna katkı sunacak” dedi. Minik öğrencilerden Yusuf Ziya Kansu’nun yaptırdığı dua ile açılan kermeste hayırseverlerin hazırladığı çeyiz ve giyim eşyaları ile taze gıdalar yer alıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817