banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

268 Kilometre Altyapı Hattı

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte sürdürdüğü çalışmalarla ilçeye 168,5 milyon TL tutarında altyapı ve üstyapı yatırımı yapılıyor. Derince ilçe merkezindeki on mahalleyi kapsayan çalışmalar tüm hızıyla devam sürüyor. 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplam 268 kilometre altyapı hattı imalatının yenilendiği Derince’de altyapısı biten bölgelerde ise hemen üstyapı düzenlemelerine geçiliyor.

Başkan Aygün’den Yakın Takip

İlçe genelinde Yenikent ve Fatih mahallelerinde altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Mersincik Mahallesi’nde ve Çınarlı Mahallesi’nin otoban üstünde kalan kısmında altyapı tamamen yenilenirken, üstyapı ise büyük oranda yapıldı. Halen Dumlupınar Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sürerken, İbni Sina ve Yavuz Sultan mahallelerinde ise altyapı ve üstyapı düzenlemeleri ise eş zamanlı olarak yapılıyor. Mersincik ve Yavuz Sultan mahallelerine giderek devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte sürdürdüğümüz çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizde altyapı sorununu tamamen çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751