Derince’de çelenk sunumu yapıldı
 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yıl dönümü kutlama programları çerçevesinde Derince’de düzenlenen ilk etkinlikte Atatürk büstüne çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Derince Kaymakamlığı’nda gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları,  kaymakamlık daire müdürleri, askeri erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Resmi tören Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un Derince Kaymakamlığı’ndaki Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törenin sonunda siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları da çelenk sunumlarını gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817