Derince’de Çevre Günü coşkuyla kutlandı
 Derince’de Çevre Günü

coşkuyla kutlandı

Derince Belediyesi tarafından düzenlenen Dünya Çevre Günü Etkinlikleri’ne vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken, bu anlamlı günde temiz çevre konusunda önemli mesajlar verildi

Kent Meydanı’nda düzenlendi

Derince Belediyesi, Dünya Çevre Haftası nedeniyle ilçe genelinde geniş katılımlı bir etkinlik organize etti. Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Garnizon Komutanı Ali Kocatürk, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, İlçe Müftüsü Birol Nurlu, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan, TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol, vatandaşlar ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde temiz çevre teması işlendi. Derince Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlik Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Fatih Ortaokulu bando takımının gösterisinin ardından TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım konuşma yaptılar.

Teşekkür belgeleri verildi

Çevre konusunda verilen önemli mesajlarla dolu konuşmaların ardından ise Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Garnizon Komutanı Ali Kocatürk, TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol, İlçe Müftüsü Birol Nurlu ve Fatma Ata Taştan’a çevreye yönelik çalışmalara sağladıkları katkılar nedeniyle plaket takdim edildi. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, yine çevreye karşı gösterdikleri hassasiyet nedeniyle Anıl Aydemir, Havva Şahin, Ercan Başar, İsmet Anguç, Kıymet Erdoğan, Aysel Erkan ve Toplum Destekli Polis Büro Amirliği’ne teşekkür belgelerini takdim etti. Atatürk Anaokulu, İbni Sina İlkokulu, Huriye Pak Ortaokulu ve Çakabey İlkokulu öğrencilerinin gösteri ve çalışmalarıyla renklenen program, çeşitli okul ve kurumlar tarafından hazırlanan sergi ve stantların gezilerek protokol tarafından katılımcılara fide dağıtılmasıyla birlikte sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817