Derince’de Çok Anlamlı Etkinlik

ÖNEM Projesi Kapsamında

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un himayelerinde yürütülen Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında Derince’de de çok anlamlı bir etkinlik gerçekleşti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Derince Belediyesi’nin birlikte düzenlediği etkinlik Çınarlıdere Mesire Alanı Yolu üzerinde yapıldı. Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de katıldığı program Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Abbas Bayrak, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Bilen, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan, Mersincik Mahallesi Muhtarı Derya Uluç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dulkadiroğlu, belediye daire müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin iştirakiyle gerçekleşti.

Aksak ve Aygün Öğrencilerin Yanında

ÖNEM projesi kapsamında düzenlenen etkinlik okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla coşku içerisinde geçti. Uçsuz Mavilik Etkinlikleri (Uçurtma Şenliği), Gör Düşün Hayal Et (Fotoğraf Çekimi), Doğa Bizim İçin Önemli (Fidan Dikimi) ve Sanat Atölyesi çalışmalarının da yer aldığı etkinlikte ayrıca müzik dinletisi de gerçekleşti. Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de etkinliklerde öğrencilere eşlik etti. Öğrencilerle birlikte fidan dikip, onların mutluluğuna ortak olan Aksak ve Aygün, bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Programla ilgili bir açıklama yapan Başkan Aygün, “ÖNEM Projesi Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un ilimizde hayata geçirdiği bizim de son derece önemsediğimiz bir proje. Dezavantajlı çocuklarımız için hazırlanan bu projeyle bizler de çocuklarımızın daima yanında oluyoruz. İnşallah salgın sürecinin geride kalmasıyla birlikte bu etkinliklerimize çok daha coşkulu bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817