Derince’de Çok Önemli Panel

Yelken Kafe’de Düzenlenecek

'Kocaeli'ye Kadın Eli Değecek; Kadının Sesi Kocaeli' programları kapsamında daha önce Gölcük ve Körfez'de paneller yaparak; binlerce kadını panelde buluşturan Araştırmacı-Yazar Müge Uçar, 3. programını Derince'de düzenleyecek.  Derince Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek olan panel 20 Ekim Cumartesi günü (Yarın) saat 15.30’da Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda yapılacak.

Emine Macit Zeybek Katılıyor

'Kadının Siyasetteki Yeri' konulu panele; panelist olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili-MKYK Üyesi Av. Emine Macit Zeybek;  Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Tuba Doğan, Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Müdürü Selila Karagülle Çelik, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım ve Gazeteci Süriye Çatak Tek katılacak. Panele herkesin davetli olduğunu belirten moderatör Müge Uçar, çok önemli bilgilerin katılımcılarla paylaşılacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817