banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Cumhuriyet Bayramı coşkusu
 Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yıl dönümü, Derince İlçe Kaymakamlığı’nda düzenlenen tebrikat töreninin ardından Derince Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir coşku ile kutlandı

Kutlamalara ilgi büyüktü

Cumhuriyet’in 91. yıl dönümü Derince’de büyük bir coşku ile kutlandı. Derince İlçe Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamaları İlçe Kaymakamlığı’nda düzenlenen tebrikat töreninin ardından Kapalı Spor Salonu’nda devam etti. Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine Derince İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İlçe Müftüsü Birol Nurlu, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, askeri erkan, kaymakamlık daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, Derince’deki resmi kurumların temsilcileri, mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütleri katıldı.

Öğrenciler ödüllendirildi

Derince Kapalı Spor Salonu’nda organize edilen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Derince İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un salondaki davetlileri selamlaması ile başladı. İlçe Kaymakamı Yıldırım, kutlamalara iştirak eden davetlilere seslenerek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrencilerin gösterileri ile devam eden kutlamalarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Öğrencilere ödüllerini Derince İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Şenol Şahin ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751