DERİNCE’DE DUALAR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN

Erzurumlular Derneği’ne Konuk Oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişare kültürüne verdiği önem doğrultusunda sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, hemşehri derneklerinin temsilcileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Aygün, bu bağlamda son olarak AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak ve teşkilat yöneticileri ile birlikte Kocaeli Erzurumlular Derneği’ne konuk oldu. Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü ve İstiklal Marşımızın kabulü dolayısıyla gerçekleşen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleşirken, şehitlerimiz için hep birlikte dualar edildi.

Yol Haritamızı Birlikte Belirliyoruz

Dernek ziyaretlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Başkan Aygün, “Sivil toplum kuruluşlarımız bizim en önemli dinamiklerimiz. Yol haritamızı belirleyip, projelerimizi hayata geçirirken derneklerimizin fikirlerini önemsiyor ve mutlaka değerlendiriyoruz. Bu vesileyle bu anlamlı programı düzenleyen Avni Gözütok başkanlığındaki tüm dernek üyelerimize teşekkür ediyor, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok da Başkan Aygün’e ilçeye kazandırdığı projeler ve ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817