DERİNCE’DE DUALAR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN
 Demokrasi nöbetinde 14. gün

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından tüm Türkiye'de meydanları terk etmeyerek, "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlar, milli iradeye destek mesajları veriyor. Derince’de de Kent Meydanı’nı doldurarak FETÖ’yü lanetleyen ve demokrasiye bağlılıklarını gösteren ilçe halkı başarısız darbe girişimin ardından demokrasi nöbetine 14. gününde devam etti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ile vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Derince’deki demokrasi nöbetinde bu kez Kuran ziyafeti yaşandı.

 

Şehitlerimiz rahmetle anıldı

Derince’de devam eden demokrasi nöbetlerinin 14. gününde darbe girişimi karşısında kahramanca mücadele vererek şehit düşen 246 vatandaşımız ve tüm şehitlerimiz için Kur-an’ı Kerim tilavetinde bulunuldu. İlçe Müftülüğü’ne bağlı din adamları Halit Soy, Selahattin Uçar, İbrahim Demiröz, Ünal Köprülü, Burhanettin Karal, Zeynel Abidin Akduman, Çetin Kıranşal ve Zekeriya Altuntaş, gece boyunca okudukları Kur’an-ı Kerim’lerle Derince Kent Meydanı’nı dolduran yaklaşık 5 bin Derincelinin duygu dolu anlar yaşamasını sağladı. Kur’an ziyafetinin ardından ise Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu’nun yaptırdığı hatim duası ile şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817