banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de eski eş vahşeti
Kendisinden ayrılarak bir yakının yanına sığına eski eşini takip ederek bulan, Erdal Yıldız (43), genç kadının sokak ortasında boğazını kesti.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Derince İbn-i Sina Mahallesi’nde yaşandı. Ankara Polatlı’da yaşayan Vildan Yıldız (41) şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşandı ve ayrı yaşamaya başladı. Ancak, eşinin peşini bırakmaması nedeniyle bir süre önce Derince’de ki bir yakının yanına geldi. Burada ev tutan Vildan Yıldız, bir çocuğuyla birlikte yaşamaya başladı.

Ayrıldığı eşinin peşini bırakmayan Erdal Yıldız, peşini takip ettiği Vldan Yıldız’ın yaşadığı yeri budu ve sokakta yakalayarak elindeki bıçakla genç kadının boğazını kesti. Olaydan sonra kaçan eski eş, polis tarafından yakalanarak göz altına alındı. Ağır yaralı oarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Vildan Yıldız’ın yoğun bakımdaki hayat mücadelesi devam ediyor. 2 çocuk annesi Vildan Yıldız’ın durumu ciddiyetini koruyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751