banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DERİNCE’DE ESNAF VE VATANDAŞLAR ATIK TOPLAMA KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ
 Çevreye ve doğal hayata önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, atık toplama konusunda yaptığı çalışmalara devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında ekipler, atıkların değerlendirilmesi konusunda Derince sakinlerini bilgilendirdi.

 

EKİPMANLAR KONULDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü teknik ekiplerince, Derince ilçesindeki 10 mahallenin cadde ve sokaklarında atık, ambalaj atığı, atık pil, bitkisel atık yağ, elektronik atık, cam ambalaj atığı biriktirme konteynerleri kontrol edilerek, ihtiyaç duyulan yerlere gerekli ekipman konuldu.

 

İŞYERLERİNE DE VERİLDİ

Ekipler ayrıca bölgede faaliyet gösteren işyerlerine de oluşan atıklardan dolayı bilgilendirme gerçekleştirdi. İşyerlerine oluşan evsel katı atıklar haricindeki atıkların mevzuat çerçevesinde toplanması gerektiği hakkında bilgilendirme yapıldı. Üreticilerin bu atıkları ilçenin belli noktalarında bulunan atık toplama konteynerlerine atmaları konusunda bilgilendirildi. Öte yandan işyerlerine atık pil toplama kutuları dağıtıldı.

 

VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ

Yapılan saha çalışması ile vatandaşlar atık toplama konusunda mevzuata uygun bir şekilde bilgilendirildi. Ayrıca Derince Belediyesi’ne bağlı ekiplere de atıkların toplanması konusunda detaylı bilgi verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826