Derince’de Fiyat Denetimleri Sürüyor


 

İlçe Merkezi ve Köylerde Denetim

Derince’de perakende ve toptan ürün satışı yapan iş yerlerinde başta fahiş fiyat uygulamaları olmak üzere denetimlerde bulunan zabıta ekipleri, denetim alanını ilçe merkezi ile sınırlı tutmuyor. Derince’ye bağlı eski statüleri köy olan yedi yeni mahallede de denetimlerde bulunan Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların hakkını korumaya yönelik çalışmalara devam ediyor. 

Vatandaşların Hakkı Korunuyor

Denetimlerde fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek amacıyla fiyat etiketleri tek tek kontrol edilirken, etiketlerin mevzuata uygun olup olmadığı ve reyondaki fiyatlarla kasadaki fiyatların aynı olması konusuna özellikle dikkat ediliyor. İlçe halkının haklarını korumak için denetimleri sıklıkla sürdüreceklerini belirten zabıta ekipleri, vatandaşların karşılaştıkları olumsuz durumları 153 numaralı telefondan kendilerine bildirmelerini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817