banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Gönüller Bir

Alparslan Ortaokulu’na Ziyaret

Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projelerini bir bir hizmete sunarken, sivil toplum kuruluşları, eğitim kurumları, esnaf ve vatandaş buluşmalarına da devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kapsamda son olarak AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Yenikent Mahallesi’nde çeşitli temaslarda bulundu. Başkanlar Aygün ve Merdan’a bu görüşmelerde Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Morgül, Halime Gökdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, ilçe yöneticileri, mahalle yönetimi ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Başkanlar Aygün ve Merdan, Yenikent Mahallesi’ndeki programlar kapsamında ilk olarak Alparslan Ortaokulu’na konuk oldu. Burada Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Alparslan Ortaokulu Müdürü Lütfi Özyurt, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Aygün, eğitime yönelik çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Yenikent’te Esnaf Ziyaretleri

Yarıyıl tatili öncesi eğitim döneminin ilk bölümünde gerçekleşen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantının ardından okul bahçesinde öğrencilerle bir araya Başkan Aygün, “Çocuklarımız için çalışıp, projeler üretmekten mutluluk duyuyoruz. Her şey yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin mutluluğu için” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Yenikent’teki temaslar kapsamında esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Venüs İş Merkezi Yönetimi ile bir araya geldikten sonda bölgedeki esnafları ziyaret eden Başkan Aygün, özellikle pandemi ile mücadele sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalar dolayısıyla tüm esnaflara teşekkür ederek bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinin ardından oğlu yoğun bakımda tedavi gören Yenikent Mahallesi Kadın Kolları Yönetiminden Keziban Saygılı’yı hanesinde ziyaret eden Başkan Aygün, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkanlar Aygün ve Merdan, Yenikent’teki temaslar kapsamında son olarak Yenikent Merkez Camii Derneği Başkanı Şinasi Yıldız, cami cemaati ve vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihalde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751