Derince’de Hafızlık Merasimi

29 Eylül Cumartesi günü yapılacak

Esentepe Cımbızlar Kur’an Kursu’nun Derince Belediyesi ve Derince Müftülüğü’nün katkılarıyla düzenleyeceği hafızlık merasimi 29 Eylül Cumartesi günü yapılacak. Derince’de bulunan Esentepe Cımbızlar Kur’an Kursu’nda gerçekleşecek olan hafızlık semineri saat 13.30’da başlayacak. Bayanların da katılabileceği ve tüm halka açık olan hafızlık töreninde, ayrıca katılımcılara yemek ikramında bulunulacak. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayacak olan programda sırasıyla Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Bayram Erdoğan ve protokol üyeleri konuşma yapacak. Protokol konuşmalarının tamamlamasının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunacak.

 

Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunacak

Programa göre sırasıyla Kurra Hafız Recep Çalışkan, Kur’an-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Abdurrahman Sadien, İstanbul Fatih Camii İmam Hatibi Osman Şahin, Derince Cımbızlar Kur’an Kursu Öğreticisi Halit Soy, Derince Cımbızlar Kur’an Kursu Öğrencileri Hafız Mürsel Işık ve Recep Memiş, Kur’an-ı Kerim Tilaveti okuyacak. Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu ve Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun konuşmalarıyla devam edecek program, hafız öğrencilerin Kur’an-ı Kerim Tilavetleri, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın konuşması ve MEDİNE Küba Camii Baş İmamı’nın dualarıyla noktalanacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817