Derince’de Hummalı Çalışmalar

Altyapı ve Üstyapı

Derince ilçe merkezindeki on mahalleyi kapsayan çalışmalarla kentin altyapı ve üstyapısı yenileniyor. 168,5 milyon TL tutarındaki yatırımla birlikte bölgede 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplamda 268 kilometre altyapı hattı imalatı yenilenirken, altyapısı tamamlanan noktalarda üstyapı düzenlemeleri etap etap devam ediyor. Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın da ilçe genelinde çalışmaların devam ettiği bölgelere giderek incelemelerde bulundu.

Eş Zamanlı Çalışmalar

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Yenikent ve Fatih mahallelerinde altyapı ve üstyapı düzenlemeleri tamamlandı. Mersincik Mahallesi’nde ve Çınarlı Mahallesi’nin otoban üstünde kalan kısmında altyapı tamamen yenilenirken, üstyapı ise büyük oranda yapıldı. Dumlupınar Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sürerken, İbni Sina ve Yavuz Sultan mahallelerinde ise altyapı ve üstyapı düzenlemeleri eş zamanlı olarak devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817