banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Hummalı Çalışmalar

Altyapı ve Üstyapı Düzenlemeleri

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte ilçe genelindeki on mahalleyi kapsayan içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandı. 268 kilometre altyapı hattı imalatı ile birlikte üstyapı düzenlemelerinin de yapıldığı 168,5 milyon TL tutarındaki yatırımlar kapsamında, altyapı çalışmaları tamamlanırken üstyapı düzenlemeleri ise % 95 oranında bitirildi. On mahalleyi kapsayan düzenlemelerin dışında ilçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Fatih Sultan, Dumlupınar ve Çınarlı

Bu kapsamda Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler gerek vatandaşların Çözüm Masası’na yaptığı başvurular, gerekse kendi tespit ettikleri noktalarda çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Derincelilerin yaşamını kolaylaştırıcı adımlar atan Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde asfalt serim, yol bakım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.  Belediye ekipleri bu kapsamda son olarak Fatih Sultan Mahallesi (Akıncılar Sokak, Cemre Sokak, Karakoç Sokak), Dumlupınar Mahallesi (Kahraman Sokak) ve Çınarlı Mahallesi (Kıraç Sokak, Han Sokak, Melikgazi Sokak) bölgelerinde üstyapı düzenlemeleri gerçekleştirdi. Derince’deki asfalt düzenlemesi ve üstyapı çalışmalarının belirlenen program dahilinde devam edeceği de belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751