Derince’de İki Önemli Etkinlik

İlçede gündüz ‘Ata Sporumuz Cirit Şöleni’ yaşanacak, ardından akşam saatlerinde ise ‘Derince Anadolu Kültürleri Gecesi Türk Müziği Korosu’ sahne alacak

Ata Sporumuz Cirit Şöleni

19 Eylül Pazar günü Derince’de iki önemli etkinlik organize ediliyor. Derince Belediyesi’nin Kocaeli Erzurumlular Derneği ile birlikte düzenlediği ilk etkinlik olan ‘Ata Sporumuz Cirit Şöleni’ pazar günü saat 15:00’de başlayacak. Yenikent Mahallesi, Ertuğrul Gazi Bulvarı (Derince Anadolu Meslek Lisesi Arkası) ’nda gerçekleşecek cirit şölenine ilçe halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Cirit sporunu yaşatmak ve gençlere tanıtmak amacıyla düzenlenecek Ata Sporumuz Cirit Şöleni, Çayırova Anadolu Spor Kulübü Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşecek.

Derince Anadolu Kültürleri Gecesi

Derince’de pazar günü yapılacak olan ikinci etkinlik ise Türk Müziği Korosu Konseri’ne sahne olacak. Derince Belediyesi ve Derince Hemşehri Dernekleri Platformu’nun katkılarıyla düzenlenecek olan Derince Anadolu Kültürleri Gecesi Türk Müziği Korosu Konseri saat 20:00’de 60 Evler Gösteri Merkezi’nde başlayacak. Ünlü Koro Şefi Erbil Aydın yönetimindeki koronun sahne alacağı ücretsiz konsere başta Derinceliler olmak üzere tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817