Derince’de İlk Ders Zili Çaldı

İlköğretim Haftası Etkinlikleri

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası dolayısıyla Derince’de bir program düzenlendi. Bu yıl Bekir Sıtkı Özer İlkokulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen program coşku içerisinde geçerken protokol ve eğitim camiası, açılış töreninde bir araya geldi. İlçedeki kutlamalara ev sahipliği yapan Bekir Sıtkı Özer İlkokulu’nun bahçesinde düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İbni Sina Mahalle Muhtarı Ömer Karadeniz, Derince Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Sınıfları Ziyaret Ettiler

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, yeni eğitim döneminin herkese hayırlar getirmesini temenni etti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da konuşmasında her zaman eğitim camiasının yanında olduklarının mesajını vererek “Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için. 2018/2019 eğitim döneminde de okullarımıza destek olmayı sürdüreceğiz. ” dedi. Protokol konuşmalarının ardından öğrencilerin şiir dinletileri ile devam eden programda halk oyunları gösterisi de sahnelendi. Okulun ilk ders zilinin çalınması ile birlikte sona eren programın ardından Başkan Bulut ve protokol, sınıfları gezerek öğrencilere başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817