Derince’de istişare toplantıları sürüyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un öncülüğünde ilçedeki muhtarlar ve STK temsilcilerinin katılımlarıyla düzenlenen toplantıların dördüncüsü Mersincik Mahallesi’nde gerçekleşti

 

Geniş kapsamlı olarak düzenleniyor

Sorunların çözümüne yönelik görüşmelerin yapıldığı ve yeni fikirlerin ortaya çıktığı muhtarlar buluşması Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un göreve geldiği iki yılı aşkın süreçte hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bulut'un öncülüğünde her ay düzenli olarak muhtarlarla gerçekleşen buluşmalar yeni dönem itibariyle bu kez daha geniş katılımlarla organize edilmeye başlandı. Her ay farklı bir mahallede gerçekleşen muhtarlar buluşmasına artık toplantının düzenlendiği yöredeki STK temsilcileri ve kanaat önderleri de iştirak ediyor. Bu kapsamda ilçedeki son muhtarlar buluşması Mersincik Mahallesi’nde gerçekleşti.

 

Şehitlerimiz için Kur-an’ı Kerim tilaveti

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da iştirak ettiği son toplantı Mersincik Mahalle Muhtarı Ömer Ok’un ev sahipliğinde düzenlendi. Mersincik Hayat Camii bahçesinde gerçekleşen buluşmaya Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yanı sıra mahalle muhtarları, Mersincik Mahallesi’ndeki cami dernek başkan ve yöneticileri, STK temsilcileri ile kanaat önderleri katıldı. Katılımcıların ilk olarak kahvaltılarını yaptıkları buluşmada vatanımızı müdafaa ederken yaşamını yitiren tüm şehitlerimiz için Kur-an’ı Kerim tilavetinde bulunularak, hep birlikte dualar edildi.

 

Muhtar Ok’tan Başkan Bulut’a teşekkür

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Mersincik Mahalle Muhtarı Ömer Ok, “Bugün burada geniş kapsamlı olarak düzenlenen dördüncü toplantıya Mersicik Mahallesi olarak ev sahipliği yapıyoruz. Buraya katılarak, sorunların çözümü noktasında duyarlılık gösteren başkanımız Ali Haydar Bulut’a, mahalle sakinlerimiz adına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Başkan Bulut da yaptığı konuşmada düzenlenen bu toplantıların önemine vurgu yaparak, “Bu yıl itibariyle toplantılarımızın formatını değiştirerek daha geniş kapsamlı olarak düzenlemeye başladık. Bugüne kadar yaptığımız toplantıların son derece yararlı olduğunu söyleyebilirim” dedi.

 

“Bu kenti hep birlikte yönetiyoruz”

Muhtarlar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldikleri toplantılarda yeni fikirlerin ortaya çıktığını belirten Başkan Bulut “Bu kenti hep birlikte yönetiyoruz. Sizler bazen bizim göremediğimiz sıkıntıları görüp bizlere iletiyorsunuz. Bu toplantılarda yaptığımız istişareler yeni projelerin ortaya çıkmasına vesile oluyor. Derince’mize değer katan projeleri birlikte yaşama geçirmeye devam edeceğiz” dedi. İstişare toplantısına katılan mahalle sakinleri de görüş ve temennilerini aktararak düzenlenen toplantıdan dolayı Başkan Bulut’a teşekkürlerini iletti. Toplantının sonunda Başkan Bulut ve beraberindekiler Mersincik Mahallesi’ndeki bazı noktalara giderek, yerinde incelemelerde bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817