DERİNCE’DE KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
 Katılım yoğun oldu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Derince Kent Konseyi Kadın Meclisi bir program organize etti. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve katılımın son derece yoğun olduğu programda Avukat Güzin Aşkın Alparslan, kadın hakları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Derince Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe başta Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, İlçe Müftüsü Birol Nurlu, Derince Kent Konseyi Başkanı Hasan Malo, Kadın Meclisi Başkanı Fatma Akarsu, Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul aile birliği yöneticileri yoğun ilgi gösterdi.

 

Avukat Alparslan, bilgi verdi

Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Emine Altındağ’ın sunuş konuşmasıyla başlayan programda sırasıyla Derice Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım birer konuşma yaptı. Konuşmalarında tüm hanımların bu anlamlı günlerini kutlayan Başkan Bulut ve Kaymakam Yıldırım, Kent Konseyi’nin öncülüğünde gerçekleşen programın önemine vurgu yaptı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Akarsu ve Kent Konseyi Başkanı Hasan Malo’nun da günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptıkları programın son bölümünde ise Avukat Güzin Aşkın Alparslan, kadın hakları üzerine söyleşide bulundu. Katılımın son derece yüksek olduğu programın son bölümünde ise Avukat Alparslan, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817