banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Kar Nöbeti

Derince’de Bütün Yollar Açık

Başta kentimiz olmak üzere Marmara Bölgesinde etkili olan kar yağışları Derince Belediyesi ekiplerinin etkili çalışması ile ilçede vatandaşlara herhangi bir sıkıntı yaşatmadı. Hafta sonu cumartesi günü başlayan ve pazar gecesi de etkisini arttıran kar yağışına karşı Derince Belediyesi ekipleri adeta teyakkuz halindeydi. Kar yağışının başladığı ilk an itibari ile 7/24 çalışma sistemini hayata geçiren Derince Belediyesi ekipleri yaptıkları etkin çalışma ile başta ana arterler ve köy yolları olmak üzere yolların açık kalmasını sağladı.

Üstgeçitler ve Kaldırımlar

Derince Belediyesi’ne bağlı ekipler araçlar ve yayalar için rahat ve güvenli ulaşım şartlarının sağlanması için gece gündüz hummalı bir şekilde çalışıyor. Karla mücadele ekipleri yoğun kar yağışı ve buzlanmaya karşı çalışmalarını 24 saat boyunca aralıksız sürdürüyor. Halkın olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için belediye ekipleri gece boyunca da çalışmalarına devam etti. Belediye ekipleri üst geçitlerde, kaldırımlarda ve otopark çıkışlarında da vatandaşların güvenliği için küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751