DERİNCE’DE KEMİK TARAMALARI SONA ERDİ
 24 Kasım tarihinde başlamıştı

Derince Belediyesi Meslek Eğitim Kursları (DER-MEK) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenledikleri programlar kapsamında Derince’de gerçekleşen kemik taramaları sona erdi. İlk olarak 24 Kasım 2015 tarihinde başlayan ve her hafta salı günleri devam eden kemik taramalarından ilçedeki 40 yaş üstü bayan vatandaşlar ücretsiz olarak yararlandı.

                                                                  

Ahşap boyama kursları

Öte yandan DER-MEK bünyesindeki kurslar ilçedeki altı ayrı merkezde tüm hızıyla devam ediyor. Yenikent’te yer alan DER-MEK kurs merkezinde devam eden ahşap boyama kursu da vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Sema Avcı’nın öğreticiliğinde devam eden kurslara katılan hanımlar her hafta cuma günleri saat 09.00 ile 16.00 arasında ahşap boyama sanatının incelikleri öğrenme imkanı buluyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817