Derince'de Kent Meydanı’nda sona yaklaşıldı
 Kent Meydanı’nda

sona yaklaşıldı

 

2007 yılında temelleri atılan Derince Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi’nde sona doğru gelinirken, Derinceliler yeni meydanlarına kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor

 

İkinci etap çalışmaları sürüyor

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın göreve geldikten sonra tamamlanması için yoğun bir çaba harcadığı Derince Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi’nde sona yaklaşıldı. Daha önce cami, dükkan katları ve kapalı otoparkın birinci kısmı tamamlanarak hizmete açılan proje kapsamındaki ikinci etap çalışmaları tamamlanmak üzere. Mimari açıdan bölgenin en görkemli camisini içerisinde barındıran projenin ikinci etap çalışmalarında sona yaklaşılırken, belediyeye bağlı ekipler yoğun bir şekilde mesailerini sürdürüyor.

 

Renkli, desenli ve baskılı asfalt

Derince Kent Meydanı’nın altına yapılan 2. etap katlı otoparkın kaba inşaat çalışmaları tamamlanırken, bu noktada artık otoparkın iç dizaynı yapılıyor.  Eski merkez camiinin bulunduğu, belediye binasının karşısındaki alanda ise Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler özel bir malzeme olan renkli, desenli ve baskı asfalt serme işlemi gerçekleştiriyor. Yaklaşık 500 ton asfaltın kullanıldığı bu bölgede daha sonra yapılacak olan düzenlemeler ve peyzaj çalışmalarıyla Derince halkı Kent Meydanı’na kavuşmuş olacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817