Derince’de kermese yoğun ilgi
 Derince Müftülüğü’ne bağlı Fatih ve Çenedağ mahallelerinde eğitim veren Kuran Kurslarının düzenlediği kermes vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Fatih ve Çenedağ mahallelerinde yer alan Kuran Kursları, öğrencilerin yararına Derince Kent Meydanı’nda bir kermes düzenledi. Derince İlçe Müftülüğü’ne bağlı kursların tertip ettiği kermese yağan yağmura rağmen vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da kermese katılarak, etkinlikte emeği bulunan vatandaşları yalnız bırakmadı.  Hanımların evde hazırladığı el emeği ürünlerin sunulduğu kermese katılan Başkan Bulut, Kuran Kurslarının toplumdaki önemine vurgu yaparak, kermesin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817