DERİNCE’DE KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

Faaliyet Raporu Kabul Edildi

Derince’de komisyon seçimlerinin de gerçekleştiği Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetirken, katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. 18 gündem maddesinin görüşülerek karar bağlandığı Meclis Toplantısı’nda merhum meclis üyesi Yasin Özecik’in adının Kardelen Parkı’na, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren AK Parti Gençlik Kolları Yöneticisi merhum Ali Uğurlu’nun isminin Karadenizliler Parkı’na verilmesi kararlaştırılırken, Yenikent Mahallesi’nin önceki dönem muhtarlarından merhum Mehmet Özdemir’in isminin de Gülçin Sokak’taki parka verilmesi kararlaştırıldı. Meclis’te ayrıca Yenikent Mahallesi Pehlivan Sokak’taki isimsiz çocuk parkına Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın adı verilirken, yine Yenikent Mahallesi Nursel Sokak’taki isimsiz çocuk parkına Şehit Polis Fethi Sekin’in isminin verilmesi kararlaştırıldı. Meclis Toplantısı’nda ayrıca 2020 yılı Denetim Komisyonu raporu okunurken 2020 yılı faaliyet raporu da kabul edildi.

Encümen Üyeleri Belirlendi

Gündemde yer alan seçim maddelerinin de gerçekleştiği toplantıda Meclis Başkanvekilliklerine Kenan Yalçın ve Ayhan Aksoy getirilirken Meclis Katipleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir olarak belirlendi. Derince Belediye Meclisi’nde yapılan oylama sonucu encümen üyeliklerine Halime Gökdemir, Hamza Macit ve Nurhan Baytak seçildi. Komisyon üyelerinin de belirlendiği mecliste İmar Komisyonu üyeliklerine Kenan Yalçın, Ayşe Şiranün, Ayhan Aksoy, Mehmet Turan, Yunus Emre Şimşek seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonu’na Züleyha Uslu, Furkan Güngör, Tayfun Tosun, Yusuf Giray ve Mustafa Çalık seçildi. Toplantıda ayrıca Çeşitli İşler Komisyonu’na Kurtuluş Aytekin, Mustafa Morgül, Furkan Güngör, Rıza Özcan Elden ve Yakup Deniz, Çevre ve Sağlık Komisyonu’na İbrahim Eren, İmdat Gülcan, Alpaslan Karabeyoğlu, Ali Avcı ve Yılmaz Filiz ile Eğitim, Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu’na ise İsmail Küçük, İbrahim Eren, Ayhan Aksoy, Mehmet Nuri Paşa ve Nurcan Acaroğlu Göktaş seçildi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 4 Mayıs Salı günü saat 15.00 olarak belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817