Derince’de Kurban Bayramı coşku ile kutlandı
 Derince’de Kurban Bayramı’nın 2. gününde Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. İlçe bayramlaşmasında konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe Türkiye olarak ilerlemeye devam edeceğiz” dedi

 

İlçe halkı yoğun ilgi gösterdi

Derince’de Kurban Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı. Derince İlçe Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ilçe bayramlaşması, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde protokolün ve ilçe halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Bayramlaşma merasimine AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül’ün yanı sıra Derince İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık ve Osman Dalkılıç , siyasi parti il-ilçe başkan ve yöneticileri, sivil toplum örgütleri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

 

“Bayram kardeşliktir, birlik olmaktır”

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilçe bayramlaşmasında açılış konuşmasını yapan Derince Belediye Başkan Ali Haydar Bulut, “Bayram paylaşmaktır, saygıdır, sevgidir, kardeşliktir, birlik olmaktır. Birlik ve beraberliğimiz devam ettiği müddetçe Türkiye olarak gelişmeye ve ilerlemeye devam edeceğiz. Bu kardeşlik ve birlik umut ediyoruz ki dünyada da hakim olsun. Kurban Bayramı’nın tüm İslam coğrafyasına huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Milletimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım” dedi. Başkan Bulut’un ardından ilçe bayramlaşmasına katılan konuklara seslenen Derince İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım, “Ülkemizde birliğe ve beraberliğe vesile olan Kurban Bayramı’nın Derince’miz, ülkemiz ve tüm dünya insanlığı için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde duygularını aktardı.

 

“Yolumuza devam ediyoruz”

Türkiye’de güven ve istikrarı devam ettirmek için gece-gündüz çalıştıklarını belirten AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, “Kurban Bayramı cömertliktir, paylaşmaktır, yoksulları sevindirmektir. Bayramlar kardeşliğin ve paylaşmanın ön plana çıktığı günlerdir. Bu bayramlarda çocuklarımızı, yetimlerimizi, öksüzlerimizi ve yaşlılarımızı unutmamalıyız. İnşallah Kurban Bayramı’nda insanların yürekleri yumuşar.

Birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Ülkemizde güvenin ve istikrarın devam etmesi için gece-gündüz çalışıyoruz. Yeni Türkiye’nin inşası için hiç durmadan yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817