banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Kurbanlıklara Sıkı Denetim

Kadırga Mesire Alanı’nda Kuruldu

Bayram öncesi yoğun bir hareketliliğin yaşandığı Derince’deki kurban pazarı alanında bir yandan kurbanlıkların satışı gerçekleşirken diğer taraftan denetimler de sıkı bir şekilde devam ediyor. Bu yıl Çınarlı Mahallesi’nin üst kısmında bulunan Kadırga Mesire Alanı’nda kurulan Kurban Pazarı’na sadece Derince’den değil, çevre ilçelerden de yoğun bir ilgi söz konusu. Kurban Bayramı yaklaşırken hareketliliğin arttığı bölgede yer alan yaklaşık 1500 büyükbaş ve 1200 küçükbaş hayvanın üçte birinin satışı ise tamamlandı.

Kurban Pazarı’nda Veteriner Denetimi

Altyapı düzenlemesinin Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapıldığı Kurban Pazarı’nda Derince Belediyesi Veterineri Deniz Yayla da denetimler de bulunuyor. Pazara getirilen hayvanların kulak küpeleri, veteriner sağlık raporları, hayvan pasaportları ve genel sağlık durumları Veteriner Yayla tarafından incelenirken bugüne kadar yapılan kontrollerde her hangi bir sağlık sorununa ve eksikliğe rastlanmadığı ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751