Derince’de kurs ve sosyal etkinlikler bir arada
 Derince Belediyesi'nin hayata geçirdiği bilgi, sanat ve spor merkezleri arasında yer alan Yenikent Sosyal Tesisleri’nde çeşitli kursların yanı sıra sosyal etkinlikler de gerçekleşiyor

 

İlçe genelinde hizmete açılan Yenikent Sosyal Tesisleri, Mersincik Bilgi ve Sanat Evi, Fatih Mahallesi’nde yer alan Derince Belediyesi Gençlik Merkezi, Kusachi Hobi Akademisi ve Çınarlı Mahalle Konağı ile çeşitli kurslar düzenleyen Derince Belediyesi’nin bu uygulamaları kursiyerler arasındaki komşuluk ilişkilerinin pekişmesine de katkı sağlıyor. Yenikent Sosyal Tesisleri’nde spordan iğne oyasına, karakalemden fitnesse kadar birbirinden farklı kurslar düzenlenirken, bayanlar burada komşuluk ilişkilerini de güçlendiriyor. Yenikent Sosyal Tesisleri’ne konuk olan ve burada kursiyerlerle sohbet eden Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın eşi Nihal Alemdar da bilgi evlerinin hanımlar arasındaki komşuluk ilişkilerine katkı sağladığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817