Derince’de Mehmetçik İçin Zafer Duası

Milletimiz Tek Yürek Oldu

Ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda kahraman ordumuza en büyük destek dualarını esirgemeyen milletimizden geliyor. 82 milyonun tek vücut olarak şanlı ordumuzu dualarıyla yalnız bırakmadığı Barış Pınarı Harekatı için, ülke genelindeki tüm camilerde Fetih Sureleri okunarak, dualar ediliyor.

Dualarımız Şanlı Ordumuzla Birlikte

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve İlçe Gençlik Kolları yöneticileri de İmam-ı Azam Camii’nde kılınan sabah namazını Fetih Surelerini okuyarak eda ettiler. Kahraman Mehmetçiğimizin Barış Pınarı Harekatı’nı başarıyla icra ettiğini belirten Başkan Aygün, “Yüce milletimizin duası şanlı ordumuzla birliktedir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817