Derince’de Mesleki Eğitim Protokolü

Aygün ve Köseoğlu İmzaladı

Başkan Aygün yönetiminde bir yandan projelerin hızla hayata geçtiği Derince’de diğer taraftan kurumsal noktada da önemli adımlar atılıyor. Bu kapsamda son olarak Derince Belediyesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında yeni bir iş birliği protokolü imzalandı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Yakup Köseoğlu arasında imzalanan protokol mesleki yeterlilik sınavları ve belgelendirme faaliyetlerini kapsıyor.

Sınav ve Belgelendirme

Protokolle birlikte Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAYEM) ile Mesleki ve Teknik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (MESTEM) yetkisi kapsamında bulunan mesleklere yönelik Derince Belediyesi personellerine ve vatandaşlara sektörde belirlenen alanlarda öncelikle mesleki eğitim verilecek. Bu eğitim sürecinin ardından ise mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme faaliyetleri gerçekleştirilecek. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Başkan Aygün, uygulamanın meslek sahibi olunması ve mesleki yeterlilik noktasında önemli katkı sunacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817