banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Mezuniyet Coşkusu

Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi

2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi, bir etkinlik düzenledi. Gerçekleşen mezuniyet programı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dulkadiroğlu, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Yıldırım, Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi Müdürü Erdal Bozkurt, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve öğrencilerin ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, önemli mesajlar verdi.

İnşallah Hepiniz Hedeflerinize Ulaşırsınız

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Aygün, konuşmasında “Geçtiğimiz hafta gerçekleşen karne töreni ile bir eğitim-öğretim dönemini daha geride bıraktık. Kuşkusuz bu eğitim dönemi mezuniyetiniz ile taçlandığından sizler için çok daha anlamlı oldu. Geride bıraktığımız Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’ndan da hepinizin gönlüne göre netice alması en önemli temennimiz. İnşallah hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız. Teknoloji hızla ilerliyor dünya süratle gelişiyor. İnanıyorum ki sizler de bu gelişime ayak uyduracak ve yarınlara emin adımlarla yürüyeceksiniz” dedi.

3 Gençlik Merkezi, 6 Bin Öğrenci

Konuşmasında Derince Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalara da değinen Başkan Aygün, “Eğitim öğretime destek noktasında ilçemizde hayata geçirdiğimiz uygulamalarla her zaman çocuklarımız ve gençlerimizin yanında oluyoruz. İnşa ettiğimiz Gençlik ve Spor Merkezlerimiz ile ilçemizdeki eğitim öğretim çıtasını yükseğe çıkarmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde hizmete sunduğumuz 3 Gençlik Merkezimizde 6 binin üstünde öğrencimize eğitim imkanı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.  Mezuniyet töreni öğrencilere belgelerinin verilmesi ve keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751