Derince’de Millet Kıraathanesi Açılıyor

Tarihi Gar Binasında Hizmet Verecek

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Derince'de çok önemli bir proje daha hizmete giriyor. Sadece vizyon projelerle değil gönüllere hitap eden kültürel ve sosyal çalışmalarla da bu dönem adından söz ettiren Derince Belediyesi, Alo Vefa Hattı, Çözüm Masası ve DERKİM’den sonra Millet Kıraathanesi’ni de hizmete sunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel önem verdiği projelerinden biri olan Millet Kıraathanesi, Derince’de Deniz Mahallesi’nde yer alan iki katlı Tarihi Gar Binası’nda hizmet verecek.

Açılış 1 Ağustos Perşembe Saat 14.00’te

Gönül belediyeciliği şiarıyla yola çıkan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün seçim vaatleri arasında da yer alan Millet Kıraathanesi için 1 Ağustos Perşembe günü saat 14.00’te bir açılış töreni düzenlenecek. Yaklaşık 4 bin 500 kitaplık bir kütüphaneye sahip olan Millet Kıraathanesi, ders çalışan öğrencilerden, araştırma yapmak ve kitap okumak isteyen vatandaşlara kadar 7’den 70’e her kesime hitap edecek. Sessiz, sakin ortamı ile kitapseverlerin uğrak noktası olması beklenen Millet Kıraathanesi’nde vatandaşlar çaylarını yudumlayarak, kitap okumanın keyfini yaşayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817