banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de Miting Gibi Açılış

Alanı dolduran Derinceliler, ofis açılışını adeta mitinge çevirdi. Başkan Adayı Zeki Aygün, “Alana baktığımda zaferi görüyorum” dedi

 

AK Parti Derince Merkez Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı Derincelilerin yoğun ilgisi sonrası adeta mitinge dönüştü. Kalabalık dolayısıyla Derince Tüneli üst kısmında gerçekleştirilen açılış programına; AK Parti Milletvekili Fikri Işık, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, belediye meclis üyesi adayları, AK Parti ve MHP kadın kolları, ilçe gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Derinceli katıldı.

ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Açılış öncesi ilk konuşmayı AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu gerçekleştirdi. Çakıroğlu, “Alana bakınca tüm Derince’yi burada görüyorum. 31 Mart akşamı da aynı coşkuyla zaferimizi kutlayacağız” dedi. MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca da, “Tablo kuşkusuz Cumhur İttifak’ının seçimi kazandığını gösteriyor. Ama biz ne olursa olsun son güne kadar çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BİZLERİ HEYECANLANDIRIYORSUNUZ

Gençlerin sloganları, kadınların alkışları ve alandakilerin coşkusu eşliğinde kürsüye gelen Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, doğup büyüdüğü Derince’ye başkan adayı olmanın gururunu yaşadığını belirtti. Aygün, “Başkan adayı olarak 50 gündür sahadayız. Derincelilerin ilgisi, bizleri sahiplenmesi ve ‘size güveniyoruz’ demesi bizleri gerçekten heyecanlandırıyor ve çalışma azmimizi arttırıyor.

ZAFERİ DE BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

Bugün bu alanda toplananlara bakınca da 31 Mart’taki zaferin ne kadar yakın olduğunu görebiliyorum. Derince’nin her bir noktasından bugün buraya geldiniz. 31 Mart akşamı da yine hep beraber olacağız ve bu sefer zaferimizi kutlayacağız. Cumhur ittifakı olarak rekor bir oyla Derince’de ipi göğüsleyeceğiz, coşkumuzu daha da arttıracağız” ifadelerini kullandı.

PEPE, “AYGÜN’E GÜVENEBİLİRSİNİZ”

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da konuşmasında, “Derince bugün çok güzel. Buradan size baktığımda gözlerinizdeki heyecan ve inancı görebiliyorum. Gittiğimiz tüm ilçelerde aynı tablo var. 31 Mart akşamı kazanacağımız 13-0’lık zaferin göstergesi bu” ifadelerini kullandı. Eski Bakan Osman Pepe de, “Zeki Aygün, güvenebileceğiniz ender kişilerden birisidir. Derinceliler çok emin olabilirler” ifadelerini kullandı.

DERİNCELİLER ÇOK ŞANSLI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ise konuşmasında Derince’de Cumhur İttifakı’nın zaferinin yakın olduğunu belirterek, “Zeki Aygün bizin partimizin ağabeyidir. Güvenilir, adaletli ve insanlara saygılı bir insandır. Derinceliler çok şanslı ki 1 Nisan günü çalışkan ve güzel bir başkana sahip olacak” dedi.

 

IŞIK, “HDP NEDEN ADAY ÇIKARMADI?”

Milletvekili Fikri Işık, HDP’nin Derince’de aday çıkarmamış olmasına da vurgu yaparak, “ Derince’de muhalefet partilerine oy vermeyi düşünen muhafazakâr vatandaşlarımıza şunu düşünmelerini rica ediyorum. HDP Derince’de aday çıkarmadı. Neden aday çıkarmadı? Yoksa muhalefet adayını mı destekliyorlar. Çıkıp yüreklice söylemeliler. Derincelileri kandırmasınlar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751