banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCE’DE ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES AÇILDI
 Kermese katılım yoğundu

Her yıl geleneksel olarak Fatih Mahallesi Öğrenim Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından düzenlenen kermes Derince Kent Meydanı’nda açıldı. Derince Fatih Talebe Yurdu öğrencileri yararına organize edilen hayır kermesinin açılışına AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, MHP İlçe Başkanı Emin Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe halkı katıldı.

 

Dualar eşliğinde açıldı

Öğrenciler yararına düzenlenen hayır kermesin açılışı öncesinde dualar edildi. Daha sonra İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, kısa bir konuşma yaparak kermesin öğrenciler için hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Başkan Bulut’un konuşmasının ardından protokol mensupları kermesin açılış kurdelesini hep birlikte kesti. Kermeste yöresel yiyecekler, giyim, çeyizlik ve el emeği ürünler satışa sunuluyor. Fatih Talebe Yurdu öğrencileri yararına düzenlenen hayır kermesi 17 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751