banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Derince’de Öğretmenler Günü Kutlamaları

4 Kuşak Öğretmen Buluşması

Öğretmenler Günü münasebetiyle yurt genelinde olduğu gibi Derince’de de çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Derince’deki programların ilki Derince Belediyesi ve Derince Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğinde gerçekleşti. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda düzenlenen 4 Kuşak Öğretmen buluşması öğretmenler Ahmet Sarıkaya, Recep Özaydın, Zeki Çoban, Duygu Püllü, Tuğba Çaprak ve Fatma Nur Şen’in katılımıyla yapıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Derince Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Akarsu ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu programda tüm eğitimcilerin öğretmenler günü bir kez daha tebrik edildi.

Dallı ve Aygün’ün Katılımıyla

Derince’de düzenlenen ikinci programda ise emekli olan ve göreve yeni başlayan öğretmenler buluşması gerçekleşti. Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ın katılımıyla Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda Öğretmenler Günü coşkusu bir kez daha paylaşıldı. Programın ardından bir açıklama yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün “Öğretmenler Günü dolayısıyla Derince Kaymakamımız Meftun Dallı ile birlikte ilçemizde emekli olan ve göreve yeni başlayan öğretmenlerimizle bir araya geldik. Projelerimizi de paylaşma imkanı bulduğumuz bu anlamlı programa teşrif eden öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826