banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Derince’de okul  kantinleri denetleniyor
 Derince genelinde eğitim veren okullardaki kantinlerde incelemelerde bulunan yetkililer, kantin işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler veriyor.

Denetlemeler sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü Yetkilileri ile Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki okul kantinlerinde denetleme yapıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okulların tamamında devam eden denetimlerde öncelikli olarak gıda maddelerinin son tüketim tarihi, hijyen ve çalıştırma ruhsatları üzerinde duruluyor.

Kurallar hakkında bilgi veriliyor

Genel temizlik ve sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda büyük bir hassasiyet içerisinde yapılan denetimlerde okul kantini işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgi veriliyor. Derince Belediye Zabıtası nezaretinde gıda kontrolörleri tarafından gerçekleşen denetimlerde tespit edilen günü geçmiş gıdalar imha edilirken, ruhsat konusunda eksikleri olan kantinlere de ruhsat çıkarmaları konusunda tebligat yapılıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826