Derince’de okullar hayat oluyor

Eğitime yönelik katkılarıyla örnek bir belediyecilik hizmeti veren Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a Dumlupınar Ortaokulu yönetiminden teşekkür geldi

 

1. 310 milyon TL fiziki yardım

Eğitim ve öğretime verdiği önemle bilinen Dr. Aziz Alemdar başkanlığındaki Derince Belediyesi’nin okullara yönelik hizmetleri sürekli artarak devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren okullara 1. 310 milyon TL fiziki yardımda bulunan Başkan Alemdar, ayrıca eğitim-öğretime desteklerini her alanda sürdürmeye devam ediyor. Okullara yapılan yardımlar nedeniyle Dumlupınar Ortaokulu yönetimi de okul binasında ağırladığı Başkan Alemdar’a teşekkürlerini iletti.

 

‘Katkılarımız sürecek’

Dumlupınar Ortaokulu’nun bahçesine Derince Belediyesi tarafından banklar konurken, okulun iç, dış boyası, bahçe düzenlemesi ve çatı onarımı da yine belediye ekipleri tarafından yapıldı. Başkan Alemdar`ın eğitime yönelik faaliyetlere her zaman destek olduğunu belirten okul müdürü Hasan Özer, okul bahçesine konulan banklar ve tadilatlar için teşekkürlerini sundu. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, ise eğitim camiasının yanında olmayı bir görev olarak addeddiklerini belirterek, bundan sonra da katkılarının sunacağını müjdeledi.

 

‘Okullar Hayat Olsun’ projesi

Mili Eğitim Bakanlığı’nın başlatmış olduğu ‘Okular Hayat Olsun’ projesinin önemine vurgu yapan ve eğitime her zaman destek veren Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, eğitimin sadece sınıfta kalmaması gerektiğini belirtti. Okulların salonlarını, bahçelerini kullanmanın önemine vurgu yapan Başkan Alemdar “Okullar sadece öğrencinin değil, herkesin. Bu bağlamda okullarımızın bahçelerinin düzenlenmesi, ağaçlandırılması ve toplum hizmetine açılması noktasında biz de elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.   


Öğrenciler, teneffüslerde okulun bahçesine konulan yeni banklarda oturarak dinleniyor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817