banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 “Derince’de özlenen tablo burada”

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nın Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlediği istişare toplantısında konuşan İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Uzunoğlu “Derince’de özlenen tablo burada” dedi. Başkan Alemdar ise seçimlerde hedeflerinin yüzde 50’nin üzerinde oy almak olduğunu söyledi

Muhalefet henüz Derince’ye giremedi”

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı`nın düzenlediği İlçe İstişare Toplantısı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yapıldı. AK Parti İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Uzunoğlu, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Mehmet İpşiroğlu, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, il ve ilçe yöneticileri, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve parti kademelerinde görev alan üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda sözü ilk alan isim olan AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, ülke genelindeki gündemi değerlendirdikten sonra yaptığı konuşmada, teşkilat olarak seçim sürecinde yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Üye kayıtlarıyla ilgili bilgiler veren Ark, teşkilat mensuplarından kayıtların hızlandırılmasını istedi. Hedeflerinin yüzde 50’nin üstünde bir oy oranına ulaşmak olduğunu belirten Ark “Hedeflediğimiz oy oranına teşkilatımızın oluşturduğu huzur ortamı ile ulaşacağımıza inanıyorum. ‘Derince bizim için kolay’ diyen muhalefet henüz Derince’ye giremedi bile. Allah’ın izniyle dünya lideri olan Başbakanımıza Derince’den alacağımız oylarla destek vereceğiz” dedi. Ark’ın konuşmasının ardından Derince Belediyesi’nin 4,5 yılda yaptığı çalışmaların yer aldığı tanıtım filmi izlendi ve sonrasında bu kez kürsüye Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar çıktı.

Derince’de güzel şeyler oluyor”

Derince’de güzel çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Alemdar “Derince’de güzel şeyler oluyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, görev aldığım süreç içersinde görevini iyi bir şekilde yapmaya çalışan birisi olarak bir şeyleri başarmanın gururunu yaşıyorum. Tabi bunu hep birlikte yaptık. Çok şükür özellikle son zamanlarda ivme kazanmakla beraber teşkilatımızın her kademesindeki üyeleriyle birlikte Derince’de güzel işler oldu.” dedi. Başkan Alemdar 2 yıllık süreçte 3 seçimin olacağını belirterek “Şimdi önümüzde malum yerel seçim var. Sonrasında Cumhurbaşkanlığı seçimi ve yine bir genel seçim. 2 yıl içerisinde bizi ilgilendiren ciddi bir süreç var. Alacağımız seçim sonuçları ve sandıktan çıkacak % 50’nin üzerindeki oyla Başbakanımızın tüm dünyaya sesini çok daha güçlü duyurmasına biz de katkı sunmuş olacağız. Derince’de bugüne kadar en yüksek aldığımız genel seçim sonucu % 48,6, yerel seçimde % 35,5 ve yüzde 50 hedefini gözeten teşkilatla bunu başaracak güçte olduğumuzu görüyorum.” dedi ve hedefin % 50’nin üzerinde oy almak olduğunu söyledi.

Son oyu kullandığım ana kadar hizmet edeceğim”

“Biz bu partiye sadece üye olmakla gurur duyarız” diye sözlerine devam eden Başkan Alemdar “Bu partiye destek vermekle, bu lidere destek vermekle görevini yapmış olmanın vicdan huzurunu ancak yaşayabiliriz. Çok şükür ki bugüne kadar alınan seçim başarıları bizim bu noktada görevimizi yaptığımızı gösteriyor. Belediyemizin hizmetlerinin memnuniyetini ölçmekle ilgili yapılan anketlerle de yüzde 50 rakamının hayal olmadığını gördük. Bunu samimiyetle söylüyorum. Ben seçimde son oyu kullandığım ana kadar her şekliyle bu partiye hizmet etmeye ve çalışmaya öncelikle kendime söz verdim. Buradan ilan ediyorum, sonuç ne olursa olsun, aday kim olursa olsun ben bu sözümü bir belediye başkanı olarak, bu partinin sayesinde belediye başkanlığı makamını yaşayan ve hizmet etmeye çalışan biri olarak ilan ediyorum.” dedi.

Seçimi kaybetme ihtimalimiz yok”

Sözlerine devam eden Başkan Alemdar “Nasıl ki 2004’de aday adayı olduk nasip olmadı aday olamadık ama verilen her tür görevi yaparak aday olan arkadaşımıza destek olduk. 2009’da genel merkezimiz, büyüklerimiz bizim aday olmamızı uygun görüp bize o fırsatı verdiler ve hizmet ediyoruz. O gün verilen karar ne kadar doğruysa bugün verilecek karar da o kadar doğrudur. Vicdanen rahatım, müsterihim. Benim devam etmem konusunda veya başka bir arkadaşımızın aday olması konusunda verilecek her kararı bugünkü samimiyet ve vicdan rahatlığıyla kabul edeceğimi ilan ediyorum. Bizim partimize üye olan herkesin bu kanaati yaşaması, hissetmesi ve bu şekilde anlaması icap eder. Ben bu kültürle geliştim, benim teşkilatçılık anlayışım budur. Rabbim inşallah bizleri utandırmaz. Seçimlerde benim hayal ettiğim % 50’nin üzerindeki bir rakam, bunun altı başarısızlık olur diye düşünüyorum. Allah’ın izniyle bizim burada seçim kaybetme ihtimalimiz yok” dedi.

Derince’ye artı değer katacak hizmetler yaptık”

“Partimizin adayı her kim olursa olsun AK Parti Allah’ın izniyle Derince’de seçimi kazanacaktır” diyen Başkan Alemdar “amacımız en yüksek oyu almak olacaktır. Bunu her kimle alacak olursak mutlaka o adayın peşinde olmak hepimizin boynunun borcudur. 4,5 yıldır fırsatımız oldu hizmet ediyoruz. Elimizden geldiğince, Derince’ye yaraşan, Derince’ye artı değer katacak birçok hizmetler yapmaya gayret ettik. Yapılacak çok daha fazla iş var. Bunların her birine de hazır olduğumuzu kendi adıma ilan etmek istiyorum” dedi. Başkan Alemdar’ın konuşması salonu dolduran üyeler tarafından yoğun alkışla karşılanırken toplantıda son konuşmayı AK Parti İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Uzunoğlu yaptı. Uzunoğlu, teşkilatta tam bir birlik ve beraberlik havasının olduğunu belirterek “İşte Derince’de özlenen tablo burada. Teşkilatımızın, belediye başkanımızın başarılı çalışmaları ortada. Bu birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamını sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların sona ermesinin ardından istişare toplantısı karşılıklı fikir alışverişleri ve soru-cevap kısmına geçilerek devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826