DERİNCE’DE PENALTI COŞKUSU
  

Beş kategoride düzenlendi

Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde antrenmanlarını devam ettiren Derince Belediyesi Futbol Okulu öğrencileri bu kez düzenlenen penaltı yarışmasında büyük heyecan yaşandı. Yüzü aşkın sporcunun iştirakiyle gerçekleşen penaltı yarışmaları 2004, 2005, 2006, 2007 ve 2008 doğumluların ayrı ayrı olmak üzere mücadele ettiği beş kategoride gerçekleşti. Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen penaltı yarışmalarında ilk olarak ön eleme turları yapıldı ve finalistler belirlendi.

 

Madalyalar sahibini buldu

Her kategoride ilk üçe giren isimlerin finallerde boy gösterdiği penaltı yarışması sonunda Ediz Yiğit Yıldırım, Ahmet Tuğrul, Zeki Mert Koç, Ertan Özcan ve Göksel Oğuz Çelik, birinciliğe ulaşmayı başardı. Derince Belediye Başkan Vekili Nurettin Işık, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Fahrettin Karakoyun ve Adnan Yıldız ile çok sayıda sporcu velisinin de katıldığı finallerin ardından ise düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ve günün yıldızı olan kalecilere madalyaları takdim edildi.

 

PENALTI YARIŞMASI SONUÇLARI:

 

2004 Doğumlu Sporcular:

1-Ediz Yiğit Yıldırım

2-Koray Altun

3-Gürkan Zebun

 

2005 Doğumlu Sporcular:

1-Ahmet Tuğrul

2-Ahmet Taylan

3-Onur Yaman

 

2006 Doğumlu Sporcular:

1-Zeki Mert Koç

2-Mustafa Keleş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817