DERİNCE’DE PERSONEL BAYRAMA MUTLU GİRİYOR

Derince Belediyesi’nde toplam 192 kişiden oluşan işçi ve memurlara 26 Eylül Cuma günü toplam 576 bin TL ödeme yapılacak

Toplam 576 bin TL

Göreve geldiği gün itibariyle belediyenin mali tablosunu düzeltmek için yoğun çaba sarf eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu çalışmaların sonucunda belediye personelini bayram öncesinde mutlu edecek bir adım attı. Başkan Bulut’un talimatı doğrultusunda belediyede görev alan 128 işçi ve 64 memurun geçmişten kalan sosyal denge yardımları ve ikramiyeleri, 26 Eylül Cuma günü hesaplara yatırılacak. İşçilerin 2013 yılı 1. işveren, 2014 yılı 1. ve 2. devlet ikramiyeleri ile memurların sosyal denge yardımları olmak üzere ortalama kişi başı 3 bin TL’den toplam 576 bin TL, personele ödeme yapılacak.

Bulut: İyi günlerde harcayın

Konuyla ilgili açıklama yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut “Göreve başladığımız günden itibaren belediyemizin ödemeleri ve gelir-giderleriyle ilgili titiz bir çalışma yürüttük. Bu süreçte personelimizin sosyal haklarından doğan bazı ödemelerinde gecikmeler yaşandı. Yaptığımız bu çalışmanın sonucunda şükürler olsun ki personelimizi mübarek Kurban Bayramı öncesinde sevindirebildik. Çalışanlarımızın alın terlerinin karşılığı olan alacaklarını aileleriyle birlikte güzel günlerde harcamalarını temenni ederim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817