Derince’de Plaj Voleybolu Rüzgarı Esti

Büyük Heyecana Sahne Oldu

Sportif etkinliklerle gençlere yönelik projelerin devam ettiği Derince’de bu kez Plaj Voleybolu Turnuvası düzenlendi. Büyük heyecana sahne olan Derince Belediyesi’nin Derincespor Kulübü ile birlikte Harikalar Sahili’nde düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvası’na AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, sporcu velileri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Ödülleri Takdim Edildi

86 takımın beş ayrı kategoride mücadele ettiği Plaj Voleybolu Turnuvası’nda Minikler Karma Kategorisi’nde şampiyonluğa 08 Fatih Takımı ulaştı. Küçük Kızlar Kategorisi’nde Team Alse Takımı şampiyon olarak turnuvayı noktaladı. Büyük Genç Kızlar Kategorisi’nde Şirinler Takımı şampiyon oldu. Erkekler (yaş grubu serbest) Kategorisi’nde Alp-Eren Takımı şampiyon olurken Karma Gruplar Kategorisi’nde ise Genç Nikomedia Takımı şampiyon oldu. Müsabakaların sona ermesinin ardından dereceye giren takımlara protokol tarafından ödülleri takdim edildi.

“Gençler bizim gözümüzün nuru”

Organizasyonu gençler için tekrar düzenleyeceklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Gençler bizim gözümüzün nuru. Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Önceliğimiz olan yavrularımız için gençlik ve spor merkezleri oluşturduk. Bu merkezlerde eğitimden spora birçok branşta hizmetlerimiz devam ediyor. Ayrıca tüm mahallelerimizde spor alanları inşa ettik. Gençlerimizi spora teşvik etmek için de bu organizasyonları düzenliyoruz. Sizlerin bu derece ilgi göstermesi bizleri de mutlu ediyor. Allah’ın izniyle Plaj Voleybolu Turnuvası’nı sizler için tekrarlayacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817